Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

TO ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ......


ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ?????

"Ένας από τους πνευματικούς ανθρώπους του τόπου, πρύτανης του πανεπιστημίου, ο κύριος Θ. Πελεγρίνης με σκοπό να καθαρίσει τα προπύλαια εν όψει της εκδήλωσης του μοναδικού Μίκη Θεοδωράκη ("ΟΧΙ στην υποτέλεια, ΟΧΙ στο ξεπούλημα | Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ | Την Τρίτη 31 Μαΐου 2011, στις 7:00 το απόγευμα στα Προπύλαια Πανεπιστημίου Αθηνών") ήρθε σε επαφή με τους πρόσφυγες που έχουν κατασκηνώσει εκεί ζητώντας πολιτικό άσυλο και τους ζήτησε ευγενικά να φύγουν προφανώς για να μην αμαυρώσουν με την παρουσία τους την ομιλία του θεόπνευστου Μίκη.

Ήταν τόσο ευγενικός μάλιστα που όταν αυτοί του απάντησαν ότι θα φύγουν μόλις ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για τα οποία αγωνίζονται μήνες τώρα, αντιπαρήλθε το θράσος τους, τους έδωσε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (χθες) και τους είπε ότι θα φύγουν με τη βία."

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΝ
ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ
ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...


"Ο Θεοδωράκης ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της νεολαίας Λαμπράκη, μαζί με τον Πάγκαλο!!! Το ερπετό και το χοιρινό – συνοδοιπόροι. Το ερπετό (ο μίκυ μάους δλδ) έχει αφήσει τα σημάδια του από την χούντα που έκανε το μεγαλειώδη αντι-δικτατορικό αγώνα με κορύφωση το τσάμικο που χόρεψε με τον Καραμανλή (με το περίφημο «Καραμανλής ή τανκς») – φτύνοντας στα ίσα την μαχητική αριστερά. Ο Καραμανλής αργότερα (πολύ έξυπνα) νομιμοποίησε την αριστερά η οποία –σχεδόν σύσωμη– έκατσε στο κωλοδάχτυλο της αστικής δημοκρατίας. Ωστόσο πάντα ο μίκυ μάους ήξερε πολύ καλά να συμπεριφέρεται σαν χαμαιλέοντας φλερτάροντας με όλες τις εξουσίες που κατά καιρούς έκαναν κουμάντο. Το τραγικότερο είναι η εθνικιστική ομαδοποίηση που έχει φτιάξει τελευταία, την «σπίθα», οι οποίοι έχουν το θράσος να κατεβαίνουν και σε γενικές απεργίες. Θα είχε ενδιαφέρον να έκανε κάποιος τη ζωή του μίκυ μάους (και του Πάγκαλου ίσως) ταινία. Τότε σίγουρα, αν έβλεπε κάποιος την ταινία που δεν γνώριζε την ύπαρξη τους σαν πραγματικά πρόσωπα, θα χαρακτήριζε τον σκηνοθέτη ως ένα φαντασμένο που το παράκανε…ότι δλδ είναι αδύνατο αυτά τα πράγματα να συμβαίνουν κτλ….
Ψηφίζω λοιπόν ευθανασία με βάναυσο τρόπο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου