Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

όσο υπάρχουν τσάτσοι....

Όχι φίλε μου, δεν είσαι τρελός, δεν είσαι σχιζοφρενείς, δεν είσαι περίεργος…απλά είσαι διαφορετικός, δεν είσαι κομμάτι της μάζας, είσαι φορέας μιας νοοτροπίας που οι άλλοι την πολεμάνε, διότι η επικρατούσα στάση και τρόπος ζωής δεν είναι τίποτα άλλο από ανθρώπους ψυχή τε και σώματι copy paste , από μια κοινωνία που κυοφορεί την θεοποίηση της ύλης, της ανειλικρίνειας, της βρωμιάς, της μη κρίσης, της μη σκέψης, της ισοπέδωσης και γελιοποίησης της ίδιας ανθρώπινης ύπαρξης...

Όχι φίλε μου, δεν θα είμαστε, δεν είσαι διαφορετικός για να θεωρηθείς «τυπάκι» , για να θεωρηθείς «μοδάτος» ή «μουράτος», είσαι γιατί δεν γουστάρεις όλο αυτό το ξεφτυλίκι που υπάρχει….

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΣΑΤΣΟΙ....

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ APACHE

Α, και κάτι ακόμα, δεν πουλάμε τρέλα, την προσφέρουμε δωρεάν….

6 σχόλια:

  1. Γουστάρω σύνθημα..

    ..όσο υπάρχουν τσάτσοι

    ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ APACHE..

    Η τρέλα, πάντα δωρεάν!!

    ανθρωπιστικό έργο κάνετε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι θέμα στάσης ζωής Ευρύνοε, και όχι απλά σαν αντίδραση, αλλά σαν δράση αυτόνομη, η οποία ενισχύεται από την επικράτηση της μαλακίας τριγύρω...καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσφέρω και λίγη από τη δική μου τρέλα...για να ενισχύσω το έργο σας!

    Καλημέρα σε όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Kάθε τρέλα δημιουργική, κάθε τρέλα αντίστασης στην παρακμή, κάθε τρέλα αληθινής ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ καλοδεχούμενη! καλημέρα rainday!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΣΚΟΥΦΟ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΝΩ UFO ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΑΡΚ ΡΙΧΝΩ ΠΑΝΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΘΕΟ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΕΒΡΕΞΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΜΟΥΣΚΕΜΑ! ΑΧ! ΤΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ! HASTA LA LOCURA SIEMBRE!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ω ναι maroulada , δεν είσαι μόνη, είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι!!!!

    Καλώς σε βρήκαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή