Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

παραλαβή και παράδοση βραβείων!!!!


Οι βιο-τέχνες μέσω του παλαλού, έλαβαν από την φίλτατη και συμπαθέστατη blogger Savvina ( την φιλοσοφημένη κομμώτρια ) την διάκριση του «έξυπνου blogger» …την ευχαριστούμε θερμά , αποδεχόμενοι το βραβείο, όχι σαν έξυπνοι Bloggers , μιας και ως σύγχρονοι μελετητές και βιο-ποριστές αποδεχόμαστε μέχρι να ενστερνιστούμε στο έπακρο το «εν΄οιδα οτι ουδεν οιδα»…ως εκ τούτου, δεχόμαστε την τιμή αυτή ως ένα δημόσιο εναγκαλισμό και έκφραση συμπάθειας και νιώθουμε την ανάγκη να πούμε ξανά ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Με μεγάλη μας χαρά θα απονείμουμε και εμείς αυτό το βραβείο σε 7 έξυπνους bloggers που το αξίζουν και με το παραπάνω, έτσι όπως τους έχουμε γνωρίσει κατά την διάρκεια του 3 ετούς Blogging κάποιων εκ των βιο-τεχνών…

Χωρίς η σειρά που θα ειπωθούν να υποδηλώνει την αξία τους αναλογικά …και οι 7 (και λίγοι είναι…καθώς θα αφήσουμε απέξω κι άλλους πολλούς…) είναι υπέροχοι!

Ξεκινάμε λοιπόν

1. AATON (Νίκος Ράμμος) με ένα υπέροχο blog στολίδι στην Blogoσφαιρα, με ασυμβίβαστο ύφος και μαχητικό όταν το απαιτούν οι περιστάσεις λόγο, υπερασπιστής της ελληνικής ομογένειας, ζώντας εδώ και πολλά χρόνια στα ξένα…Νικόλα «στα ξένα είσαι έλληνας και στην ελλάδα ξένος» να είσαι πάντα καλά και να μας τιμάς με την παρουσία σου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

2. Συνολικά στο blog «Πόντος και Αριστερά» και στους συντελεστές του…μπορεί οι βιο-τένχες να μην εντάσσονται στον χώρο της κοινοβουλευτικής τουλάχιστον αριστεράς , όχι ότι το παρών blog κάνει καμία είδους προπαγάνδα υπέρ της αριστεράς, απλούστατα διότι δεν μπορεί να νοηθεί «λαός» και να μην ανήκει στην αριστερή πτέρυγα της νοητικής τουλάχιστον προσέγγισης των θεμάτων που άπτονται της κοινωνίας πόσο μάλλον όταν το Ποντιακό στοιχείο έχει «φάει τα μούτρα του, και έχει πουληθεί πολλάκις από «δεξιούς και κεντρώους»… Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

3. Ευρύννος, ο τρελός του χωριού, αδερφός και άξιος πρεσβευτής ιδανικών που χάνονται συνεχώς, ιδανικών και αξιών που φθίνουν.. εκεί έρχεται ο ρομπέν των χαζών (και εμείς χαζοί Ευρύνοε) να μας δείξει εκ νέου τον δρόμο…τον δύσκολο…αλλά ταυτόχρονα και τον πιο αξιόλογο… Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

4. Paokland! Χωρίς πολλά λόγια, αδέρφια να είστε καλά και πάντα στις επάλξεις θεμάτων κοινωνικών και χμ, Παοκτσήδικων! Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

5. Ιαβέρης και Γιάννης Αγιάννης , μας προσφέρουν άλλη μία πανέξυπνη και ντόμπρα φωνή στην bloggoσφαιρα…υπόκλιση στην εμπειρία και στις γνώσεις των Αθλίων, έχουμε να διδαχθούμε πολλά ακόμα από αυτούς.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

6. «μία δε κλίνη κενή φέρεται εστρωμένη των αφανών»…doctor και σε εσένα τα πολλά λόγια είναι περιττά … άντε πότε θα γυρίσεις? Μας έλειψες!!!! Σπάνιο μεράκι και ενδιαφέρον, μας καθηλώνει με κάθε ιστορική – και όχι μόνο – ανάλυση… Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

7. «Στα κομμωτήρια μέσα - τα νέα ιερά -
ιέρειες χτενίζουν και βάφουν τα μαλλιά». Θα έρθουμε! θα έρθουμε με τον Ευρύνοο, για α-λογο-ουρές…
Savviνάκι συνέχισε με τον ίδιο ζήλο αυτό που κάνεις…παράδειγμα προς μίμηση.. Ένα μεγάλο ευχαριστώ.

10 σχόλια:

  1. Νάστε καλά βιο-τέχνες.

    Γνωρίζοντας τις δύσκολες ημέρες που περνα η μικρομεσαία τάξις εν Ελλάδι και δή οι βιο-τέχνες η πρωτοβουλία σας για την απονομή των βραβείων έχει αποκτά ιδιαίτερη αξία.
    Για τα καλά σας λόγια και για την τιμή που μας κάνετε ευχαριστούμε
    Πάω να πάρω και τους υπόλοιπους δύο του Π&Α και ερχόμαστε για την παραλαβή του βραβείου

    Για τους Π&Α
    mumul

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ παιδιά για το ...βραβείο, αν και δεν το αξίζω.

    Δυστυχώς θα αργήσω πολύ να επιστρέψω διότι η τρέλα μου προχώρησε πολύ παραπέρα και έτσι εδώ και μήνες έχω αρχίσε και διεξάγω μια εκτεταμένη έρευνα για τους Αρβανίτες της Θράκης την οποία ευελπιστώ να εκδώσω σε 2 χρόνια.

    Οπότε καιρός για μπλόγκινγκ γιοκ. Θα κάνω βόλτες όμως ως σχολιαστής.

    Και πάλι ευχαριστώ.

    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AATON έτσι απλά υποκλινόμαστε στην προσφορά σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mumul καλή και δυναμική συνέχεια στην αντίσταση ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. doctor το αξίζεις , αναμένουμε όσο χρειαστείς για να διαβάσουμε το άκρως ενδιαφέρον έργο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι έγινε ρε παιδιά;

    κι άλλο βραβείο;

    σας ευχαριστώ πολύ για την Τιμή..
    βραβείο μου είστε εσείς που γίνατε καλοί μου φίλοι..
    δέν γνωρίζετε οτι δέν λαμβάνω ποτέ βραβεία..
    κάνω άσκηση ταπεινότητας..
    όμως η Αξία της κίνησης αυτής δέν χάνει ούτε δράμι..

    χίλια ευχαριστώ σας :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. :) στις ασκήσεις ταπεινότητας παίρνεις άριστα Ευρύνοε!!!
    καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σας ευχαριστώ για ακόμη μία φορά για όσα έχετε κάνει για μένα.
    Μία το αφιέρωμα, μία το βραβείο...
    Τι να πώ βρε παιδιά με σκλαβώνετε...
    Δεν έχω λόγια να περιγράψω την χαρά μου για την ανάδειξη της δουλειάς μου μέσο του blog μου.
    Να είστε πάντα καλά.
    Πάω να κάνω τις απαραίτητες αλλάγες στο μπάνερ με αυτό το βραβείο.
    Καλό σας βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Nα εισαι καλα φιλτατη, καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή