Κυριακή 9 Μαΐου 2010

έπρεπε κάποια στιγμή να τα πώ και δημόσια

Δάσκαλε, να ξέρεις ότι τα καλύτερα δεν τους τα έχουμε πει ακόμα...διότι είμαστε αστείρευτες πηγές...γι αυτό είμαστε λίγοι και μας καταλαβαίνουν ελάχιστοι...δεν φταίμε εμείς που είμαστε μπροστά..γεννηθήκαμε έτσι και γι αυτό θα κουβαλάμε για πάντα αυτήν την ευχή και κατάρα...οι ταχύτητές μας, τρομάζουν, αλλά δεν είμαστε τρομακτικοί...εντυπωσιάζουμε, αλλά δεν είμαστε εντυπωσιακοί...προκαλούμε την έκπληξη αλλά δεν είμαστε εκπληκτικοί...θα μας πούνε περιέργους αλλά αυτά που κάνουμε δεν είναι καθόλου περίεργα...θα γίνουμε οι στόχοι τους και τα βέλη των επιθυμιών τους θα μας πληγώσουν..αλλά εκ της τέφρας ξαναγεννιόμαστε στο λεπτό...είπαμε..αστείρευτες πηγές..δίχως ίχνος ναρκισσιμού, με απόλυτη όμως ειλικρίνεια, ναι κάνουμε την αυτοκριτκή μας και λεμε ότι είμαστε το φώς..απλά καποιοι θέλουν να ζούν στο σκοτάδι και άλλοι τυφλώνονται από την λάμψη που εκπέμπουμε..ξέρουμε τί μας γίνεται και τί θέλουμε..είμαστε από τους πρώτους που επικοινωνούν καθημερινά με την άγνοιά μας…δεν φταίμε εμείς που οι περισσοτεροι δεν προσεγγιζουν καν την ψυχή τους... αυτα προς το παρων δάσκαλε, σε ευχαριστώ δημοσίως για όλα….

Εγώ ο ταπεινός μαθητής και φίλος σου

4 σχόλια:

  1. Για την ελληνική φυλή μιλάς ή για σένα και όσους σου μοιάζουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι βέβαια..ποιά ελληνική φυλή...είναι ένα δημόσιο ευχαριστώ σε έναν φίλο και "βιοτέχνη"..αλλά να ξέρεις ότι είναι και άλλοι τέτοιοι που αντιστοιχούνται σε αυτά τα λόγια αλλά σίγουρα και άλλοι που ακόμα δεν τους έχω γνωρίσει...

    οπότε φυσικά αναφέρομαι σε εμένα και σε όσους μου μοιάζουν, ΜΑΣ ΜΟΙΑΖΟΥΝ για να κυριολεκτούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δάσκαλοι σκέτο δέν υπάρχουν..

    δάσκαλοι-μαθητές, ναι, υπάρχουν..

    και μαθητές-δάσκαλοι..

    γειά σου φίλε-δάσκαλε-μαθητή :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εκλείπουν οι δάσκαλοι...εκλείπουν οι μαθητές...ευτυχώς που βρεθήκαμε...μακάρι να ζούσαμε ο ένας τον άλλον πιο πολυ...για το καλό όμων μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή